ARALEX și-a început activitatea în anul 1992 ca societate cu capital privat integral românesc, fiind una dintre cele mai vechi companii din Municipiul Pitești.

De-a lungul timpului, fabrica noastră a trecut prin mai multe transformări, dictate de cerințele pieței, și de fiecare data a știut să-și valorifice oportunitățile.

Experiența de peste 20 de ani în prelucrarea tablelor, ne-a încurajat ca în anul 2010 să începem producția de sistem pluvial metalic, urmată apoi, inevitabil, de producția tablei tip țiglă. Astfel, în prezent suntem cel mai mare producător de sistem complet de acoperiș din Pitești, cu o capacitate de fabricație considerabilă, desfășurată pe 1.1 ha, locație ce cuprinde: spații de producție, spații de depozitare, birouri și mijloace tehnologice specifice.
Întreg procesul de fabricație se realizează în mod automatizat cu utilaje din import de ultima generație

Parcul auto cuprinde autovehicule cu capacitate mare de stocare și transport și dotate corespunzător, ceea ce face ca timpul de livrare către clienți sa fie scurt.

Imaginea impecabilă pe care ne-am construit-o în piață se datorează calității superioare a produselor noastre, prețului de producător, buna dotare a fabricii cu linie de vopsire în câmp electrostatic, specialiștilor din departamentul tehnic care sunt preocupați permanent de îmbunătățirea fluxului de producție dar și de oferirea de soluții clienților ale căror proiecte necesită produse care nu se încadrează în producția de serie, și, nu în ultimul rând, promptitudinii echipei în relația cu partenerii noștri.

Ce ne recomandă

EXPERIENȚĂ

EXPERIENȚĂ

COMPETENȚĂ

COMPETENȚĂ

CALITATE

CALITATE

INOVAȚIE

INOVAȚIE

Ce oferim

SISTEM COMPLET DE ACOPERIȘ

SISTEM COMPLET DE ACOPERIȘ

PRODUSE DE CALITATE

PRODUSE DE CALITATE

SUPORT TEHNIC

SUPORT TEHNIC

PLAN EFICIENT DE MONTAJ

PLAN EFICIENT DE MONTAJ

Parteneri