Sistem prindere panouri fotovoltaice

Sistemul nostru de prindere pentru panouri fotovoltaice este compus din mai multe piese, fiecare având rolul său specific în asigurarea unui montaj sigur și eficient

  • Profilele transversale formează cadrul de susținere al sistemului de prinderi
  • Legătura de pivotare fixează unghiul de înclinare a panourilor fotovoltaice. Elementul este reglabil și foarte versatil, fiind un element esențial al sistemului dacă vă doriți un sistem fotovoltaic cu înclinație mai mare decât cea a acoperișului.
  • Brida de capăt și brida dublă asigură legarea panourilor de profilele transversale și formarea randurilor
  • Piesele de încrucișare dublă și simplă fixează traversele perpendiculare de susținere a sistemului de prinderi
  • Colțarul de legătură fixează traversa ce stabilește unghiul de înclinare a panourilor de traversa care susține panourile. Este un element esențial al sistemului dacă va doriți un sistem fotovoltaic cu inclinație mai mare decât cea a acoperișului.

Toate piesele sunt fabricate din oțel. Acesta trece printr-un proces complex de tratare a suprafeței, care include curățarea, degresarea și aplicarea unui tratament special de pre-tratare. Apoi, suprafața este grunduită și vopsită în câmp electrostatic, oferind o protecție superioară împotriva coroziunii și un aspect estetic plăcut.

Puteți alege produsul dorit direct din macheta de mai jos, dând click pe elementele de interes. Veți fi automat redirecționat către pagina produselor din magazinul nostru online.

Pentru noi, calitatea este cel mai important indicator.

Oferim suport GRATUIT pe tot parcursul proiectului tău.

Pentru comenzi online accesează